BRÖD'ÜN KISA HİKAYESİ
Bröd, 2015 yılında Nişantaşı’nda artizan bir mahalle fırını olarak kuruldu. Ekşi maya ekmek üzerine uzmanlaşan firma, ekmek çeşitlerinin yanı sıra unlu mamüller, tatlılar, tost & sandviçler, kahvaltı alternatifleri ve içecekler ile sadık müşterilerine 8 yıldır hizmet veriyor.
2018 yılının sonunda artan talebi karşılamak amacıyla imalathaneye taşınan ekmek üretimi, perakende satışın yanında çeşitli otel, restoran ve kafelerin de kaliteli toplu ekmek ihtiyacını karşılıyor.
2021 yılında açılan Suadiye şubesi ile iki yakada da hizmet vermeye başlayan Bröd, 2023 yılının başından beri de Nişantaşı’nda Bröd Eatery konseptiyle kaliteli hızlı yemek konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Eylül ayında Ataşehir’de yeni bir satış noktası ile genişlemeye devam eden operasyon, Ekim ayında Etiler’de açılan Bröd Mini konseptiyle daha çok insana ulaşmayı sürdürüyor. Bröd, an itibariyle 2023 yılının sonunda açılan Fenerbahçe satış noktasıyla 5 farklı lokasyona erişmiş durumda.